רוטב ג'ינג'ר, אדממה וטחינה גולמית
פרנץ' טוסט מפנק עם נגיעות שמנת חמוצה, טחינה של בארכה, סילאן ואגוזים קצוצים. מה עוד אפשר לבקש? הפרנץ' טוסט הקלאסי עם נגיעה ים תיכונית שתשדרג לכם את המנה ותהפוך לארוחת הבוקר הקבועה שלכם.
פרנץ' טוסט ים תיכוני עם טוויסט משגע
קל
רמת קושי
15 דקות
זמן הכנה
חלבי
סוג
פרנץ' טוסט מפנק עם נגיעות שמנת חמוצה, טחינה של בארכה, סילאן ואגוזים קצוצים. מה עוד אפשר לבקש? הפרנץ' טוסט הקלאסי עם נגיעה ים תיכונית שתשדרג לכם את המנה ותהפוך לארוחת הבוקר הקבועה שלכם.
מה צריך?
איזה מצרכים צריך?
להגשה:
אופן ההכנה:
אופן ההכנה:
טורפים בקערה את מרכיבי הבלילה: ביצים, חלב, סילאן, תבלינים ותמצית וניל.
טובלים את פרוסות הלחם בבלילה עד שכל הפרוסות ספוגות כמו שצריך.
מחממים מחבת עם חמאה/שמן ומטגנים את הפרוסות עד להזהבה.
את הפרוסות המוכנות שומרים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, עד שכל הפרוסות מוכנות.
להגשה:
להניח בצלחת פרוסות לחם מטוגן, לשים מעל כף שמנת חמוצה, לזלף טחינה גולמית מעודנת "בארכה", סילאן ולפזר שקדים קלויים.
בתאבון!
עוד מתכונים מעניינים