אופן ההכנה:
מחממים את 50 ג' שוקולד הלבן עד שהוא נמס, מוסיפים לו את הטחינה, הדגנים, הקוקוס וקליפת הלימון.
- לוקחים את הרוטב ומצפים בו את תבנית העוגה בשכבה אחידה ומקפיאים כשעה.
- לאחר מכן מוציאים ומוסיפים את כוס מחית האננס בשכבה אחידה ומכניסים שוב למקפיא כשעה.
- מכינים את הג'לטין במים קרים עד שהם מתרככים ומסננים כדי להוציא את עודפי המים.
- בסיר קטן מוסיפים את חלב הקוקוס שנותר וגרידת הלימון ומביאים לרתיחה.
- מסירים מהאש ומוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד שהג'לטין נמס.
- מוסיפים לתערובת את יתר השוקולד הלבן ומערבבים.
- מקציפים שמנת ונותנים לה להתקרר.
- מקציפים את החלמונים ומוסיפים בהדרגה סוכר.
- את קצף החלבונים מוסיפים לתערובת הג'לטין ומקפלים.
- יוצקים את המוס שהתקבל על העוגה ומקפיאים ללילה אחד.
- למחרת ניתן לצנן שעתיים במקרר ובתיאבון.